מרכיבים:
1 ק”ג כנפי עוף
2 כפות פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כפית שום גבישי
1 כף פפריקה
את המרכיבים היבשים מכניסים לקערה ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה. את הכנפיים מכניסים לשקית אטומה, ומכניסים גם את התבלינים היבשים. סוגרים את השקית היטב ומנערים עד לציפוי הכנפיים. מצננים למשך לילה.
רוטב ג’נטלמן ג’ק ממבו:
1/2 כוס רוטב עגבניות
1/2 כוס סוכר חום
1/2 1 כפות חוץ
2 כפות רוטב חריף (ניתן להשתמש בסרירצ’ה)
2 כפות Gentleman Jack
מערבבים ביחד את כל המרכיבים במחבת. מערבבים תוך כדי רתיחה עדינה למשך 5 דקות. מניחים בצד על מנת לצות את הכנפיים או להגיש כמטבל.
את הכנפיים שנחו במקרר, צולים בגריל כ- 15-20 דקות תוך סיבוב מתמיד. מצפים ברוטב או מניחים בצד כמטבל.