מרכיבים:
180 גר’ קמח תופח
180 גר’ חמאה
3 ביצים
4 כפות The Macallan
180 גר’ סוכר חום בהיר
גרידה מתפוז 1
2 כפיות דבש
אבקת סוכר ומעט דבש לקישוט
במיקסר חשמלי מקציפים את החמאה והסוכר. מוסיפים את גרידת התפוז והדבש ומערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נטמעות לחלוטין. מגרדים את התערובת על מנת להוסיף חצי מכמות הקמח. מוסיפים את הוויסקי ומקפלים פנימה. מוסיפים את שארית הקמח ומקפלים.
משמנים תבנית מאפינס וממלאים 6 שקעים בבלילה. אופים במשך 18-20 דקות בתנור מחומם מראש ל- 135 מעלות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. מניחים לצינון.