מרכיבים:
1/4 כוס Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Old No. 7
2 כפות שמן קנולה
1 כף ג’ינג’ר טרי מגורד
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס רוטב הויסין
2 כפות רוטב סויה
2 שני שום קצוצות דק
1 תפוז בינוני, חתוך לפרוסות דקות וחצויות
4-6 יחידות פילה סלמון (משקל כל חתיכה כ- 240 ג”ר)
זיגוג:
מטגנים קלות את השום הקצוץ בשמן הקנולה עד שמתרכך מעט. מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט נתחי הסלמון, ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב כ- 15 דקות על אש נמוכה-בינונית עד שמסמיך מעט.
סלמון:
מניחים את כל אחד מנתחי על הסלמון על יריעת נייר כסף וצולים בתנור גריל כ- 10 דקות בחום בינוני גבוה.
מברישים את הנתחים בזיגוג וממשיכים לבשל במשך כ- 2-3 דקות נוספות. לקראת ההגשה שפכו את הזיגוג החם על נתחי הסלמון.