רכיבים:
400 מ”ל שמנת מתוקה
200 מ”ל חלב
120 גרם אבקת סוכר
מקל וניל
3 חלמונים
50 גר’ שברי שוקולד מריר
4 כפות Laphroaig
ערבבו ביחד את השמנת, החלב, חצי מכמות הסוכר והוניל. הביאו לרתיחה והסירו מהחום. במקביל, טרפו את החלמונים עם שארית הסוכר. אחדו בין שתי התערובות והוסיפו באיטיות 4 כפות לפרוייג וטרפו היטב. את התערובות האחידה חממו עד לטמפרטורה של 80 מעלות והסירו מהחום. צננו למשך לילה.
ביום המחרת, הוסיפו את שברי השוקולד והכניסו למכונת הגלידה, או טרפו היטב בסיר כפול קר עם קרח עד למרקם הרצוי.