במסעדת דייגו סאן שברחוב המשביר בתל אביב, התכנסו אמנים ויוצרים שונים להציג את מרכולתם בחסות המותג בוכא בוקובזה.
בוכא בוקובזה בעמו הוא מותג של אומנות ייצור, כאשר תהליכו הסודי והמתכון נשמרים היטב בתוך משפחת בוקובזה.
בשנת 1790 אברהם בוקובזה, תושב תוניס, חיפש אחר משקה אותו יוכל לשתות בשבת. מאחר וליהודי תוניס באותה התקופה אסור היה לעסוק במרבית המקצועות, נותרו להם מקצועות בודדים ביניהם אומנות ייצור היין שנאסרה על מוסלמים. אברהם פנה לתמרים שהיו נפוצים במדינה ולאחר שלא צלח את ייצור המשקה האלכוהולי מתמרים החליט לנסות את התאנים ויצר את המשקה שקיים עד היום – Boukha Bokobsa. בניו הם אלו שהובילו את המותג לאחר מותו והרחיבו אותו.
תהליך הכנת המשקה סודי והוא עובר בירושה מדור לדור בתוך משפחת בוקובזה. לאחר מספר ימי תסיסה עובר יין התאנים תהליך זיקוק וסינון המותיר אותו צלול וטהור. הייצור הוא תולדה של עשרות שנות ניסיון המתפרשים על פני מספר דורות של משפחת בוקובזה.