GO TO FULL CATALOG
GO TO FULL CATALOG
לה שאטו מוסקדה 750 מ”ל
מליבו של עמק הלואר, יקב LaCheteau היוקרתי שולט על כל שרשרת הייצור החל משלב השבחת הגפנים ועד לתהליך הבקבוק. 100% ענבי מלון דה בורגון מאזור מוסקדה דה סברה-א-מיין, אזור מוסקדה, זהו אזור המערבי ביותר במחוז, קרוב לאוקיינוס האטלנטי. באזור מייצרים יינות איכותיים עם גוף קל ומרענן.
הענבים עוברים מעיכה ותסיסה בטמפרטורה נמוכה עם שלב יישון של בין 5 ל- 7 חודשים על השמרים בתהליך הנקרא Sur Lie.
צבע: בוהק וצלול, צהבהב עם תווים ירוקים.
ארומה: פירותית ורעננה. ניחוח הדרים בולט ביחד עם פירות טרופיים ופריחה לבנה.
טעם: עדין עם חמיצות נעימה וקלילה.
מומלץ להגיש את היין בטמפרטורה של 12-14 מעלות כאפרטיף או לצד מנות מן הים.
מליבו של עמק הלואר, יקב LaCheteau היוקרתי שולט על כל שרשרת הייצור החל משלב השבחת הגפנים ועד לתהליך הבקבוק. 100% ענבי מלון דה בורגון מאזור מוסקדה דה סברה-א-מיין, אזור מוסקדה, זהו אזור המערבי ביותר במחוז, קרוב לאוקיינוס האטלנטי. באזור מייצרים יינות איכותיים עם גוף קל ומרענן.
הענבים עוברים מעיכה ותסיסה בטמפרטורה נמוכה עם שלב יישון של בין 5 ל- 7 חודשים על השמרים בתהליך הנקרא Sur Lie.
צבע: בוהק וצלול, צהבהב עם תווים ירוקים.
ארומה: פירותית ורעננה. ניחוח הדרים בולט ביחד עם פירות טרופיים ופריחה לבנה.
טעם: עדין עם חמיצות נעימה וקלילה.
מומלץ להגיש את היין בטמפרטורה של 12-14 מעלות כאפרטיף או לצד מנות מן הים.