מקסיקו היא טקילה, וטקילה היא Sauza. שלושת הדורות המייסדים של טקילה Sauza, בראשות הדונים של המשפחה, הציגו החל משנת 1873 חדשנות ולמעשה ייצרו עם השנים את הטקילה שאנו מכירים היום. היה זה דון סנוביו, ראש המשפחה ואבי המותג, שהחליט להשתמש במינימום של 51% אגבה כחולה מתוך אמונה שמשקאות הטקילה צריכים להיות מיוצרים מהחומרים הטובים ביותר.
תהליך הייצור של טקילה Sauza מתחיל בבחירת צמחי האגבה איכותיים ובשלים. כדי לפקח על איכות חומרי הגלם, מגדלים בטקילה Sauza את כל צמחי האגבה שלהם בשטח אחוזת Sauza. בניגוד לבתי טקילה אחרים, את צמחי האגבה, שהבשילו לאחר 6-8 שנים, קוצרים ומיד מעבירים לשלב הבא בו מפיקים את מיצי הצמח. המעבר המהיר מבטיח שמירה על טריות וטעם הטקילה. את נוזלי צמחי האגבה מפיקים על ידי מעיכה להפקת המיץ, ולא בבישול, כצעד נוסף שמבטיח את הניחוח הטרי והטעם המקורי של טקילה Sauza. לאחר זיקוק הנוזל שהופק מהאגבה, מעבירים את הנוזל לתסיסה עם שמרים בתוך מכלים אטומים. במידה והטקילה לא מיוצרת מ-100% אגבה מוסיפים את הסוכרים הנוספים לפני תהליך ההתססה. לאחר זיקוק נוסף, בוחרים את החלק האמצעי והאיכותי ביותר של הנוזל ממנו מייצרים את טקילה Sauza. הנוזל המובחר עובר ליישון בחביות עץ אלון בהיר בהתאם לסוג הטקילה המיוצרת.
טקילה Sauza הייתה הטקילה הראשונה שיוצאה מחוץ למקסיקו. היא הייתה גם מותג הראשון שהחל לקטלג את סוגי הטקילות בהתאם לאיכותן ורמת היישון שלהן. ומעל הכל היה הראשון להעניק למשקה את שמו “טקילה” על שם העיירה בה התגורר דון סנוביו.