Janneau Grand Armagnac הוקם בשנת 1851 על ידי פייר אטיאן ג’אנו והוא נחשב למותג הארמניאק המוביל עד היום. המשקה ארמניאק חגג לאחרונה 700 שנות היסטוריה ויש שאומרים שהוא המשקה האלכוהולי המזוקק הוותיק ביותר בעולם. בצרפת, הוא זוכה למקום של כבוד, כאשר הוא אחד משלושת המשקאות המוגנים על ידי שורה של תקנות והגבלים בחוק הצרפתי.
במותג הארמניאק Janneau Grand Armagnac משתמשים בזני ענבים לבנים בלבד הגדלים בכרמים נבחרים ובאקלים חם יחסית המתאפיין בחורפים עדינים וקיצי ארוכים וחמים. Janneau מנצלים 2 שיטות זיקוק שונות על מנת לייצר את הטעם הייחודי המזוהה עם המותג. לפי החוק הצרפתי כל תהליך הזיקוק חייב להתבצע במהלך חודשי החורף ועליו להיגמר לא יאוחר מה- 31 למרץ. כך, שילוב בין זיקוק כפול וזיקוק רציף מתרחשים במקביל, לפני שאלו מעורבבים זה עם זה ליצירת חותמת הטעם הייחודית של המותג. היישון מתבצע מיד לאחר מכן, בחביות עץ אלון של 450 ליטרים עשויות מעצים מקומיים. כל התהליך, שמתפרש על פני שנים בהן מקבל התזקיק את טעמי העץ והצבע הענברי שלו, נמצא בתוך מרתפי המותג שהוקמו בשנת 1851. לאחר היישון, המאסטר בלנדר של Janneau Grand Armagnac קובע את המינונים ואיכות התזקיקים השונים בהתאם לארומה, צבע, טעם ומאפיינים נוספים. על פי מתכון סודי והטעם הייחודי של Janneau Grand Armagnac מעורבבים התזקיקים מהחביות השונות בהתאם לזן הענבים, משך היישון, אופן הזיקוק ועוד ונותרים לנוח במשך 6 חודשים נוספים.
החל משנת 1993 Janneau Grand Armagnac נמצא בבעלות תאגיד האלכוהול Giovinetti & Figli. Janneau Grand Armagnac זכה בעשרות פרסים לאורך השנים בתחרויות האלכוהול המובילות בעולם. דרגות היישון והאיכות שלו דומות לאלו של קוניאק.