בשיטות הייצור המסורתיות לג’ין, על ידי חליטה של חומרי הטעם בדודי נחושת, מזוקק ג’ין London Hill במזקקת לנגלי שבבריטניה. מזקקת לנגלי נוסדה בשנת 1785, ויחד עימה החל ייצור הג’ין London Hill. המתכון המקורי נשמר, ומבוצע באופן דומה גם היום. איכות הג’ין נשמרת לאורך השנים אודות להקפדה הבלתי מתפשרת על איכות חומרי הגלם ביניהם המים והשימוש בתבלינים איכותיים.
בשנת 2012 עוצבו מחדש בקבוקי המותג עם עיצוב מודרני ועגלגל יותר המבטא את ערכי המותג.
London Hill ג’ין זכה שלוש פעמים במדליות זהב בתחרות SPIRIT&WINE בשנים 2000, 2001 ו – 2003.