לא הרבה ידוע על מותג הוויסקי הצעיר יחסית Smokehead. משיתוף פעולה של המאסטר בלנדר גורדון דוקטור ותאגיד המזקקות איאן מקלאוד, נוצר וויסקי חדש מעושן להפליא המשתמש באדמת כבול מהאי איילה. מותג הוויסקי הצעיר נוצר על מנת להתאים לעידן המודרני עם טעם נועז, עיצוב מודרני פורץ גבולות בעולם הוויסקי והתאמה לדרישות הקהל.
האי איילה שידוע כביתם של מותגי וויסקי נוספים, מעניק את אדמת הכבול המשמשת לייבוש לתת השעורה תוך שמעשירה את טעם המשקה בגוון מעושן עמוק ומשכר. תהליך ההכנה נשמר כסוד, אולם ידוע כי הוויסקי מיוצר מבלנד שמקורו בעיקר בחביות וויסקי קטנות של אלון אמריקאי בדרגת יישון של 10 שנים בממוצע.